Kolmen ainesosan rahkaletut
200 g vaniljan makuista rahkaa (EI rasvatonta)
3 kananmunaa
0,5 dl vehnäjauhoja
rasvaa paistamiseen
hilloa, kermavaahtoa, marjasurvosta tms.
1. Sekoita ainekset hyvin, älä vatkaa. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
2. Paista rasvassa miedolla lämmöllä esim. lettupannulla.
3. Heitä päälle marjoja, hilloa, kermavaahtoa tai jotain muuta mukavaa. Itse sulatin pakastimesta pari vuotta sitten säilöttyjä mansikoita, ja surruuttelin ne sauvasekoittimella tasaiseksi.
Ei, se ei ole ketsuppia. |
Vanilja-asennevammaista esanssisuus vähän häiritsi, mutta ihan päteviä lettuhimon taltuttajia olivat silti. Maustettuja rahkoja näkyi olevan muitakin makuja, joten seuraavaksi voisi testiin mennä mansikkainen versio :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti