tiistai 19. syyskuuta 2017

Reseptisuositus: Hertan Haminanpaisti

Ihanan Herkuttelijat-blogin Haminanpaisti keikkuu suosituimpien postauksien kärjessä, eikä suotta. Meidän residenssissä kokeiltiin kyseistä herkkua ensimmäistä (muttei taatusti viimeistä) kertaa toissa viikonloppuna. Teimme isomman satsin parilla pienellä muutoksella, mutta ai herrajjumala.


Siis voi taivas. Tykkään kyllä hampurilaisista ja pizzoista sun muista, mutta tämä oli kyllä heittämällä parasta ruokaa pitkään aikaan. Olisin voinut juoda tuota kastiketta vaikka mukista.

Viime viikonloppuna mieli teki taas mureaa liharuokaa, ja marketin tarjous-possufile päätyi ostoskärryyn. Naudanliha puuttui, mutta muuten noudatettiin (hunajaa lukuunottamatta) taas Hertan reseptiä. Liha palasiksi ja pannun kautta uunivuokaan, perään kaikki loput ainekset. Pari-kolme tuntia hellässä lämmössä ja eikun ääntä kohti.



Minä imuroin oman osuuteni perunamuusin kanssa, isännän annoksessa lisukkeena oli riisiä. Molempi parempi. Tehkää, kokeilkaa, syökää! Parasta ikinä, I promise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toukokuu kuvina

Minulla oli joskus kunnianhimoinen tavoite blogata useamman kerran viikossa. Sitten kerran viikossa. Sitten muutaman kerran kuussa. Nooh, ka...