lauantai 26. elokuuta 2017

Erilaisia (fitness-)kissoja

Lauantai-iltaa, toverit! Harjoittelin tänään taas kameran käyttöä, kun pääsin kuvaamaan mikkeliläisen DreamFit Teamin Tiaa ja Karinia. Tia on itselleni tuttu muutamastakin yhteydestä, ja Karinin olen tavannut Tian kautta. Mimmit valmistautuvat syksyn bodyfitness-kisoihin ja halusivat koeajaa Karinin kisameikin sekä harjoitella poseeraamista ilman peilejä, joten kamerapelleilylle tarjoutui suorastaan loistava tilaisuus.

En ymmärrä mitään valokuvaamisesta ja vielä vähemmän fitnessistä (vai fitneksestä?), mutta kuvista tuli siitä huolimatta ihan kivoja. Ja mikäs siinä on räpsiessä, kun poseeraaminen tulee näiltä upeilta naisilta luonnostaan. Mitään tarkkaa visiota kuvausrupeaman sisällöstä ei ollut kenelläkään, mutta "hei makoiles tossa"-, "jos mää roikun vaikka tässä"- ja "miulla oli joku semmonen ajatus semilähiksestä ojentajataljassa" -tyylisillä näkemyksillä pääsee jo pitkälle. Plus että kuten sanoin, niin aivan jäätävän upeita mimmejä kumpikin. Kuulostin todennäköisesti vain hieman omituiselta huokaillessani pariinkin otteeseen voi hyvän tähen sie oot kyllä kaunis. Ammattimaisuus kunniaan ja silleen. Oli kyllä kiva päästä kuvaamaan ja kiittelinkin tyttöjä, että sain kuvata pitkästä aikaa muutakin kuin kissoja. Niin joo, siä kuvasit nyt vähän erilaisia kissoja.

Värilliset kuvat annan tyttöjen käyttöön, mutta tässäpä muutamia mustavalko-otoksia ihasteltavaksenne:

















Jes, hyvä tuli!

Kiitos molemmille naisille kivasta kuvaussessiosta, ja hurjasti tsemppiä syksyn koitokseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toukokuu kuvina

Minulla oli joskus kunnianhimoinen tavoite blogata useamman kerran viikossa. Sitten kerran viikossa. Sitten muutaman kerran kuussa. Nooh, ka...