torstai 30. maaliskuuta 2017

Silmät peräpeilissä

Voe mahoton, että on taas kulutushysteerikko-treenivaatehörhö innoissaan. Juttelin treenivaatemieltymyksistäni viimeksi täällä, ja nykyään nyrkkisääntönä tuntuu olevan, että mitä räikeämmät, sitä paremmat.

Saikuttelin joskus kuukausi sitten pari päivää vatsakipuilujen takia, ja jostain syystä nettisurffailu oli lähestulkoon ainoa aktiviteetti, jota jaksoin harrastaa. Yleensä en tartu Facebookin feediin putoileviin sponsoroituihin mainoksiin, mutta tällä kertaa yksi onnistui kiinnittämään huomioni ja se oli menoa. Vai mitäpä sanotte näistä:

Nananananananana...

Tai näistä:

Jäätävän hienot!

Ja sitten tietysti kirsikka kakun päällä, eli housut, jotka saivat minut luopumaan en koskaan julkaise kuvia perseestäni -periaatteesta:



Siis niin järjettömän hauskat, että en ehkä kestä :D

Näyttivät kuvissa maailman loistavimmilta, ja olivat käytännössä vielä enemmän. Miinusta neljän viikon toimitusaika, joka alkoi tuntua nälkävuottakin pidemmältä. Lisäksi oikean koon valitseminen osoittautui liian suureksi haasteeksi: kokotaulukon mukaan näiden XXXL-pöksyjen olisi pitänyt olla minulle aavistuksen naftit, mutta ovat kuitenkin löysät vyötäröltä. Heitin koko köörin handwash only -varoituksesta huolimatta pesukoneeseen ja toivon, että kutistuisivat aavistuksen verran. Jos eivät, niin voisivat silti toimia crossailuhousuina - jalkatreeniä tai vauhtikestävyystunteja en uskalla kokeilla.

Tai ehkä vaan tilaan pienempänä, hmmm....

(Ja kun joku kuitenkin kysyy, niin lotusleggings.com. Mainitsen, koska ovat niin törkeän hienoja, ja vaikka mitä kivaa jäi vielä tilaamatta. Rahaa, mainetta tai kunniaa en tästä saa, ja housutkin maksoin itse.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toukokuu kuvina

Minulla oli joskus kunnianhimoinen tavoite blogata useamman kerran viikossa. Sitten kerran viikossa. Sitten muutaman kerran kuussa. Nooh, ka...