sunnuntai 29. tammikuuta 2017

All those lovely colors

Ei ole pitkäkään aika siitä, kun kaikki treenivaatteeni olivat mustia - muun värisiä en urheiluliikkeissä juostessani edes vilkaissut. Sitten tuli aika, kun ajattelin, että no ehkä paidassa/topissa voisi olla jotain väriä. Joku juttu tai vääntö. Mutta housut on oltava mustia, aina ja ikuisesti. Mustia, löysähköjä ja caprimittaisia, sillä niitä pitkiä trikoita en päälleni pue. Enenenenen.

Roudattuani viimeisimmän tilaukseni parit hedelmät vaatehuoneeseen alkoi vähän hymyilyttää.


Hupsista.

Joskus kuulin sanottavan, että leggingsit eivät ole housut. Olen samaa mieltä, enkä suostu käyttämään trikoiden kanssa lyhyttä paitaa. Joskus kuulin myös sanottavan, että jumppatrikoita on sopivaa käyttää vain, jos näyttää fitnesspimulta. En ole samaa mieltä. Jos sattuu silmiin, katso muualle.

P.S. Nuo viimeisetkin ovat ihan oikeasti trikoot. En herätä huomiota salilla käydessäni vaan hukun massaan, mutta nuo trikoot ovat takuuvarma keino kääntää katseita. Eli tiedoksi sille kaverilleen kuiskutelleelle (eiks tota ahista farkuissa) kanssatreenarille: ei ahdista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toukokuu kuvina

Minulla oli joskus kunnianhimoinen tavoite blogata useamman kerran viikossa. Sitten kerran viikossa. Sitten muutaman kerran kuussa. Nooh, ka...