keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Tekisitkö tänä jouluna kaiken itse?

Julkaistu Keskiviikko-lehdessä 13.12.2017.

Meille muutti syksyllä Mesyltä kaksi kissaa. En tajunnut sitä silloin, mutta tulin samalla lunastaneeksi itselleni stressittömän joulun. Tähän asti olemme mieheni kanssa ajelleet joulunpyhät ympäri kyliä, mutta eihän se joulunvietto autossa kaikista hohdokkain vaihtoehto ole. Tänä vuonna olemme pääasiassa kotona, sillä karvalapsia ei voi jättää pyhiksi keskenään.


Otsikon kysymys löytyy joka vuosi vähintään yhden lehtijutun tai reseptin otsikosta, ja yleensä sillä viitataan jouluruokiin, -lahjoihin, -koristeisiin ja muihin kilpavarusteisiin. DIY on kaunis ajatus, mutta ei sovi kaikille. Tänä jouluna ajattelin ihan itse maata sohvalla, hankkia sokerihumalan herkkusuklailla ja ehkä kinkkukrapulan yllättäessä vyöryä käymään salilla. Voisin ihan itse myös käydä ulkoilemassa ja kuunnella niitä muutamia joululauluja, jotka eivät ärsytä.

Mitä tulee tuohon kysymykseen: älä hyvä ihminen edes yritä, jos ajatus ei tunnu omalta. Stressitön ja omannäköinen joulu on kuitenkin se kaikista paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toukokuu kuvina

Minulla oli joskus kunnianhimoinen tavoite blogata useamman kerran viikossa. Sitten kerran viikossa. Sitten muutaman kerran kuussa. Nooh, ka...